AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı taşlamak

Kahve falında babayı taşlamak

Kahve falında babayı taşlamak uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına alamet eder.

Kahve falında babayı taşlamak gördüyseniz:

  • Sizi mutlu kılacak veya ihtiyaçlarınızı karşılamaya hizmet edecek şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında babayı taşlamak her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında it taşlamak çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insanları taşlamak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, yiyip içeceğine inanılır.

Kahve falında kartal taşlamak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bir insanı taşlamak uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına yorulur.

Kahve falında köpeği taşlamak çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine rivayet eder.

Kahve falında hacca gitmek şeytan taşlamak dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşini taşlamak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir