Kahve falında uçmak

Kahve falında uçmak küs kimselerin barışacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, tüm isteklerine kavuşacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçmak gördüyseniz:

  • Kimsenin sizin için en iyisini yapacağına güvenemezsiniz.

Kahve falında buğday tarlasında uçmak esenleyeceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine tabir olunur.

Kahve falında bir şeyin üstünde uçmak uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında çok yükseklere uçmak ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten aşağıya uçmak sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında zıplamak uçmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına delalettir.

Kahve falında balon içinde uçmak maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Kahve falında uçmak konmak kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerden gökyüzüne uçmak çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir