AnaSayfa / Genel / Kahve falında zıplamak uçmak

Kahve falında zıplamak uçmak

Kahve falında zıplamak uçmak dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, patron olunacağına, rızkının bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında zıplamak uçmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin neden olduğu hakkında pozitif düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında zıplamak uçmak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında uçmak zıplamak uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına delalettir.

Kahve falında yüksekten zıplamak muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koşmak zıplamak rızkın gittikçe azalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaca zıplamak düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına inanılır.

Kahve falında zıpladığını görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, çabalarının boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin zıpladığını görmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden zıplamak sevilen bir dostun geleceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir