AnaSayfa / Genel / Kahve falında balon içinde uçmak

Kahve falında balon içinde uçmak

Kahve falında balon içinde uçmak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine yorulur.

Kahve falında balon içinde uçmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz bazı planlarınızın önünde duran veya oluşabilecek engelleri aşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında balonun içinde uçmak işe giren herkesin kalkınacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında balon içinde uçmak bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, yeni başlangıçların yapılacağına yorulur.

Kahve falında balona tutunup uçmak kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında balonda uçmak afiyette giden düzeninden olacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına delalettir.

Kahve falında balon üstünde uçmak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına inanılır.

Kahve falında balona binip uçmak imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan balonda uçmak nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine tabir olunur.

Kahve falında havada balonla uçmak hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir