AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yükseklere uçmak

Kahve falında çok yükseklere uçmak

Kahve falında çok yükseklere uçmak dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok yükseklere uçmak gördüyseniz:

  • Geçmişte yararınız olmuş kişilerle yeni iş birlikleri veya anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında çok yüksekte uçmak eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok yükseklere uçmak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine rivayet eder.

Kahve falında çok yükseğe uçmak kişinin sıkıntıların artacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına yorulur.

Kahve falında yüksek yerden uçmak büyük üzüntüler yaşayabileceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten aşağıya uçmak ekmek bulamayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yüksekten atlayıp uçmak alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yükseklerden uçmak parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, sorunların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden uçmak sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir