AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyin üstünde uçmak

Kahve falında bir şeyin üstünde uçmak

Kahve falında bir şeyin üstünde uçmak elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, günahların da affolacağına, sadaka ya da zekat vereceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında bir şeyin üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarınızı veya hayatınızdaki olayları başkalarıyla payşamamanızda fayda var.

Kahve falında bir şeyin üstünde uçmak hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında bir şeye tutunarak uçmak bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, maddi gücünün eksileceğine inanılır.

Kahve falında bir şeye binip uçmak sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine delalettir.

Kahve falında bir şeyin üzerinde uçmak kazancının ve rahatlığının daim olacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir şeye tutunup uçmak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir şeyle uçmak hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir şeyin içinde uçmak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, kazancının epey düşeceğine inanılır.

Kahve falında ağaçların üstünde uçmak kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir