AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçmak konmak

Kahve falında uçmak konmak

Kahve falında uçmak konmak kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, bereketli ve hayırlı olacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında uçmak konmak gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan bir buluşma gerekebilir.

Kahve falında uçmak konmak kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında ağaca konmak ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında uçup ağaca konmak kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında uçup konmak zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, kimseden korkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatıya konmak kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tabuta konmak ters giden işlerin normale döneceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında omzuna serçe konmak iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başına baykuş konmak evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir