AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçarak takla atmak

Kahve falında uçarak takla atmak

Kahve falında uçarak takla atmak çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, refaha erileceğine, rahat yaşayacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına delalet eder.

Kahve falında uçarak takla atmak gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin özel sorunlarıyla ilgili şeylerle karşılaşırsanız duygusuz davranmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında uçarak takla atmak buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine delalet eder.

Kahve falında arabayla takla atmak konforundan da ödün vereceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ters takla atmak onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında geri takla atmak yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kamyonla takla atmak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında denizde takla atmak bereketli işler yapacağına, emeklerinin heba olacağına alamet eder.

Kahve falında araçla takla atmak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında suda takla atmak ondan her zaman iyi haberler alınacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir