AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamyonla takla atmak

Kahve falında kamyonla takla atmak

Kahve falında kamyonla takla atmak sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kamyonla takla atmak gördüyseniz:

  • Aşırılıklar zarar verebilir.

Kahve falında kamyonla takla atmak zor günlerin sona ereceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabada takla atmak düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında takla atmak arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında otobüsle takla atmak aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına alamet eder.

Kahve falında geri takla atmak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında araba takla atmak yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, büyük paralara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabadan takla atmak iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havada takla atmak maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir