AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızların üstünde olmak

Kahve falında yıldızların üstünde olmak

Kahve falında yıldızların üstünde olmak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, tövbelerinin kabul olacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yıldızların üstünde olmak gördüyseniz:

  • Alacak verecek meseleleri, yapılacak ödemeler, çıkması beklenen krediler, burslar, alınacak primler v.b konularında engellenmiş hissedebilirsiniz.

Kahve falında denizin üstünde yıldız görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında yıldızların üstünde olmak bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında güneş ve yıldız görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına delalettir.

Kahve falında tek yıldız görmek büyük sıkıntıları olmayacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine inanılır.

Kahve falında başında yıldız görmek işlerinin düşeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine işaret eder.

Kahve falında yıldız parladığını görmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında yıldızlarla dolu gökyüzü görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında takım yıldızları görmek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir