AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızların çarpışmasını görmek

Kahve falında yıldızların çarpışmasını görmek

Kahve falında yıldızların çarpışmasını görmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yıldızların çarpışmasını gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler size destek vermek istediklerini veya arkanızda olduklarını bildirebilirler.

Kahve falında yıldızların çarpıştığını görmek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalet eder.

Kahve falında yıldızların çarpışmasını görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına rivayet eder.

Kahve falında çarpılmış görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elektrik çarpıp ölmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında araba çarpışması görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında araba çarpıp öldüğünü görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında çarpılmış insan görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki uçağın çarpıştığını görmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir