AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızları seyretmek

Kahve falında yıldızları seyretmek

Kahve falında yıldızları seyretmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, kişinin sıkıntıların artacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldızları seyretmek gördüyseniz:

  • Duygusal, estetik, entelektüel veya mental büyüme için ne gerekiyorsa yapabilirsiniz.

Kahve falında yıldızları seyretmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldız seyretmek çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yıldızları seyretmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tepeden denizi seyretmek sağlığın da bozulacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tepeden manzara seyretmek kazancında artış olacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine alamet eder.

Kahve falında tepeden seyretmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında korku filmi seyretmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında mac seyretmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, zengin için yoksulluğa alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir