AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe pisliği görmek

Kahve falında serçe pisliği görmek

Kahve falında serçe pisliği görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, saygın biri olacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, renk ve eğlence geleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında serçe pisliği gördüyseniz:

  • Ortamın netlik kazanmasını sağlamak kişisel olarak iyi hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında serçe pisliği görmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında elinde serçe görmek bunu şeref sayacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu görmek işinde terfi edeceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında serçe yumurtası görmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında serçe kuşu avlamak eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında serçe eti yemek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Kahve falında serçe beslediğini görmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçamayan serçe görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, üçüncü gözünün açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir