AnaSayfa / Genel / Kahve falında minare yıkılmak

Kahve falında minare yıkılmak

Kahve falında minare yıkılmak yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine inanılır.

Kahve falında minare yıkılmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda hata yapma lüksünüz olmayabilir.

Kahve falında minarelerin yıkıldığını görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında yıkılan cami minaresi görmek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine delalettir.

Kahve falında minare yıkılması görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında minarenin yıkıldığını görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hedeflerini tutturacağına rivayet eder.

Kahve falında depremde minarenin yıkıldığını görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında caminin minaresinin yıkıldığını görmek bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine delalettir.

Kahve falında minare yıkılmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yıkılmış minare görmek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir