AnaSayfa / Genel / Kahve falında minarede ezan okumak

Kahve falında minarede ezan okumak

Kahve falında minarede ezan okumak bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında minarede ezan okumak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi koşullarınızı ortaya koyarken, karşı tarafın da kendi koşullarında ısrarcı olacağını unutmayın.

Kahve falında minarede ezan okumak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında minareden ezan okumak hayırlı bir eşe, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hocanın ezan okuduğunu görmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında şeytana ezan okumak sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının ezan okuduğunu görmek uzun ve hayırlı bir ömre, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cuma ezanı okumak aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında bebek kulağına ezan okumak gelirinin çoğalacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine tabir olunur.

Kahve falında güzel sesle ezan okumak kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir