AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkılmış minare görmek

Kahve falında yıkılmış minare görmek

Kahve falında yıkılmış minare görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, işinin aksayacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, hanesinin bollukla dolacağına, her şeyin gönlünce olacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkılmış minare gördüyseniz:

  • Gerçekler özgürleşmeyi beraberinde getirebilir.

Kahve falında minare yıkılması görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında minarelerin yıkıldığını görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında cami minaresinin yıkılmasını görmek kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine yorulur.

Kahve falında yıkılan cami minaresi görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, ağzının tadının bozulacağına işarettir.

Kahve falında depremde minarenin yıkıldığını görmek tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında caminin minaresinin yıkıldığını görmek herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine tabir olunur.

Kahve falında yıkılan minare görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yıkılmış minare görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir