AnaSayfa / Genel / Kahve falında minarenin yıkıldığını görmek

Kahve falında minarenin yıkıldığını görmek

Kahve falında minarenin yıkıldığını görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında minarenin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin, işlerinizin veya planlarınızın istediğiniz şekilde yol almasını istiyorsanız, öncelikle yola çıkmalısınız.

Kahve falında yıkılmış minare görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına delalettir.

Kahve falında depremde minarenin yıkıldığını görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında minare yıkılması görmek şans ve kısmet elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yıkılan cami minaresi görmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine işarettir.

Kahve falında cami minaresinin yıkılmasını görmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında minarenin yıkıldığını görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına yorulur.

Kahve falında minarelerin yıkıldığını görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında minare yıkılmak anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir