AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan kertenkele görmek

Kahve falında yılan kertenkele görmek

Kahve falında yılan kertenkele görmek sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, ele geçen kazancın azalacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine işarettir.

Kahve falında yılan kertenkele gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren belli başlı düzenlemeler, planlar ya da iş birlikleri çok fazla karlı olmasa da, önemli tecrübeler kazanacağınızı veya kazandığınızı unutmamalısınız.

Kahve falında yılan ve kertenkele görmek şansın açılacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca rivayet eder.

Kahve falında yılan kertenkele görmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine inanılır.

Kahve falında çok büyük kertenkele görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatağın altında kertenkele görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında kertenkele doğurmak iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kertenkele kesmek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil renkli kertenkele görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iri kertenkele görmek hasta ise bakacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir