AnaSayfa / Genel / Kahve falında karganın uçtuğunu görmek

Kahve falında karganın uçtuğunu görmek

Kahve falında karganın uçtuğunu görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında karganın uçtuğunu gördüyseniz:

  • Bazı ani teklifler gittiğiniz yönü değiştirebilir.

Kahve falında uçan karga sürüsü görmek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında karga uçurmak yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, amacına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında karganın uçmasını görmek doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karganın uçtuğunu görmek çıkmaza gireceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına yorulur.

Kahve falında uçan karga görmek çok sıkıntı çekeceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaman karga görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah karga görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karga kurtarmak yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir