AnaSayfa / Genel / Kahve falında karganın uçmasını görmek

Kahve falında karganın uçmasını görmek

Kahve falında karganın uçmasını görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, rahatının kaçacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, bir akrabadan hata görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karganın uçmasını gördüyseniz:

  • Yavaşlamanız veya kararsız kalmanız durumunda pozisyonunuzu kaybedebilir veya karşıt görüşlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında uçan karga sürüsü görmek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında karganın uçmasını görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan karga görmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında karganın uçtuğunu görmek dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karga uçurmak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karga yakalamak birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı karga görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, en yüksek makamlara oturacağına alamet eder.

Kahve falında kargalar görmek işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir