AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan kara fatma görmek

Kahve falında uçan kara fatma görmek

Kahve falında uçan kara fatma görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına işarettir.

Kahve falında uçan kara fatma gördüyseniz:

  • İstemeyerek bazı adımlar atmak veya girişimlerde bulunmak yerine, düşüncelerinizin netleşmesini beklemenizde fayda var.

Kahve falında uçan kara fatma görmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, verilen sözlerin tutulamayacağına delalet eder.

Kahve falında evde kara fatma görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş kara fatma görmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında kara fatma yemek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında kara fatmalar görmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara fatma öldürmek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru fasülye tanesi görmek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına yorulur.

Kahve falında kuru fas görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir