AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan kaplan görmek

Kahve falında uçan kaplan görmek

Kahve falında uçan kaplan görmek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında uçan kaplan gördüyseniz:

  • Dramatik gösteriler söz konusu olabilir.

Kahve falında uçan kaplan görmek sevap işleyeceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aslan kaplan köpek görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında siyah kaplan görmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplan aslan görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kaplan postu görmek bir sebeple yataklara düşeceğine, işlerin ters gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaplana dönüşmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, makam ve rütbe edineceğine işarettir.

Kahve falında kaplan beslediğini görmek haksızlığa uğrayacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük kaplan görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir