AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kaplan görmek

Kahve falında siyah kaplan görmek

Kahve falında siyah kaplan görmek rakiplerine büyük fark atacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, edilen duaların kabul olacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kaplan gördüyseniz:

  • Endişelenmeyi bırakmalısınız.

Kahve falında siyah kaplan görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında siyah yavru kaplan görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında kaplanla uyumak insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaplanın kovalaması görmek daha fazla kazanç elde edeceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kurt ve kaplan görmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru kaplan görmek büyük bir karar verileceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vahşi kaplan görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplan avlamak bazı ürünlerin piyasada azalacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir