AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplan postu görmek

Kahve falında kaplan postu görmek

Kahve falında kaplan postu görmek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, eve kapanacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplan postu gördüyseniz:

  • Sizi dolduruşa getirmek isteyebilirler.

Kahve falında kaplan postu görmek acı veren kazalara, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyun postunda namaz kılmak büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında keçi postu görmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına yorulur.

Kahve falında deri post görmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında koç postu görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya delalettir.

Kahve falında ayı postu görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında domuz postu görmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurt postu görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir