AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplan beslediğini görmek

Kahve falında kaplan beslediğini görmek

Kahve falında kaplan beslediğini görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplan beslediğini gördüyseniz:

  • İmkan bulursanız çevrenizden uzak olmanız sizi istemediğiniz kimselerle karşılaşmaktan kurtarabilir.

Kahve falında kaplan yavrusu beslemek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalet eder.

Kahve falında kaplan beslemek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplan beslediğini görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde kaplan beslemek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında yavru kaplan beslemek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında konuşan kaplan görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında aslanlar kaplanlar görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplan öpmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, huzurun bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir