AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplana dönüşmek

Kahve falında kaplana dönüşmek

Kahve falında kaplana dönüşmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplana dönüşmek gördüyseniz:

  • Belli konular çok yakında sonuçlanacak, siz bekleyerek vakti uzatmayın.

Kahve falında kaplana dönüşmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurt adama dönüşmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, arabasını ve toprağının olacağına işaret eder.

Kahve falında aslana dönüşmek işlerini yoluna koymayı başaracağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balığa dönüşmek işinde zarar edeceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğe dönüşmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında yunus balığına dönüşmek gelirinin daimi olacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında örümceğe dönüşmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına delalettir.

Kahve falında hayvandan insana dönüşmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir