AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplan aslan görmek

Kahve falında kaplan aslan görmek

Kahve falında kaplan aslan görmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlarının da son bulacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplan aslan gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan dost veya arkadaşlarınızdan haber alacaksınız.

Kahve falında aslan kaplan köpek görmek elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına yorulur.

Kahve falında aslan veya kaplan görmek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aslan ve kaplan yavrusu görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine yorulur.

Kahve falında aslan ve kaplandan kaçmak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında aslan kaplan görmek büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında aslan yada kaplan görmek hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde aslan kaplan görmek helal ve bol rızka kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına inanılır.

Kahve falında aslanlar kaplanlar görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir