AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kaplan görmek

Kahve falında büyük kaplan görmek

Kahve falında büyük kaplan görmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük kaplan gördüyseniz:

  • Düşünmeden yaptığınız bir yorumla, kasıtsız şekilde bir kişiye zarar verebilir veya onu üzebilirsiniz.

Kahve falında büyük kaplan görmek başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaplan tutmak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kaplan öldürmek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafeste kaplan görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında aslan yada kaplan görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında kaplanla konuşmak kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı kaplan görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kaplan olduğunu görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir