AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan horoz görmek

Kahve falında uçan horoz görmek

Kahve falında uçan horoz görmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalettir.

Kahve falında uçan horoz gördüyseniz:

  • Güç göstermek yerine, tartışma ortamlarında zarafetinizi kullanarak kazanan taraf olabilirsiniz.

Kahve falında uçan horoz görmek uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında horozun uçtuğunu görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, kazançta zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında çilli horoz görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara horoz görmek işe gösterilen ilginin artacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kopmuş horoz kafası görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında horoz bacağı görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına inanılır.

Kahve falında horoz başı kesmek falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına rivayet eder.

Kahve falında horoz tarafından kovalanmak zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir