AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan halıda uçmak

Kahve falında uçan halıda uçmak

Kahve falında uçan halıda uçmak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, başarısının düşeceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, geçim derdi çekeceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine işaret eder.

Kahve falında uçan halıda uçmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı şeyleri yerine getiremeyeceğini veya getirmek istemediğinin farkına varmanız gerekiyor.

Kahve falında uçan halıda uçmak çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında halının üstünde uçmak asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine inanılır.

Kahve falında halıyla uçmak deyim yerindeyse elinin döneceğine, onu doyasıya yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında halıda uçmak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine yorulur.

Kahve falında halının üzerinde uçmak harcama gücünün artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında uçan balonda uçmak şansının her daim kendisinden yana gideceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan balonla uçmak işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçurtmayla uçmak düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir