AnaSayfa / Genel / Kahve falında halının üzerinde uçmak

Kahve falında halının üzerinde uçmak

Kahve falında halının üzerinde uçmak sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halının üzerinde uçmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz güçlüdür.

Kahve falında uçan halıda uçmak gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, endişe veren durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halının üzerinde uçmak fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halıda uçmak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında halıyla uçmak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, işlerinin baltalanacağına delalettir.

Kahve falında halının üstünde uçmak sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hacca uçmak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında tekbir getirerek uçmak yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, şansın ve kısmetin açılacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzüne uçmak kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir