AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıda uçmak

Kahve falında halıda uçmak

Kahve falında halıda uçmak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, büyük zararlar getireceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, büyüleyeceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine işaret eder.

Kahve falında halıda uçmak gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişkiyle ilgili beklentilerinizi yüksek tutabilirsiniz.

Kahve falında halının üstünde uçmak kendisini kurtuluşa götüreceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına işarettir.

Kahve falında halıyla uçmak kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halıda uçmak imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına işarettir.

Kahve falında uçan halıda uçmak elinin de bolluk göreceğine, işinde terfi alacağına tabir olunur.

Kahve falında halının üzerinde uçmak kazalardan ve belalardan korunacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlığın üzerinde uçmak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatılardan uçmak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında uçmak girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, isabetli adımlar atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir