AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıyla uçmak

Kahve falında halıyla uçmak

Kahve falında halıyla uçmak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halıyla uçmak gördüyseniz:

  • Doğru gelmeyen şeylerin parçası olmaktan kaçının.

Kahve falında halının üzerinde uçmak hayırlı haberler getireceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında halıda uçmak hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında halıyla uçmak tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında halının üstünde uçmak varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına delalettir.

Kahve falında uçan halıda uçmak iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında balonun üstünde uçmak kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına tabir olunur.

Kahve falında sandalye üzerinde uçmak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında helikoptere binip uçmak dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir