AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurtmayla uçmak

Kahve falında uçurtmayla uçmak

Kahve falında uçurtmayla uçmak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, ancak yılmayacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya tabir olunur.

Kahve falında uçurtmayla uçmak gördüyseniz:

  • Dikkatini çekmek istediğiniz kişiler varsa, daha çok çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında uçan balonda uçmak işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, ailenin büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında uçurtmayla uçmak aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçmak isteyip uçamamak kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında uçan halıda uçmak borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine alamet eder.

Kahve falında uçan balonla uçmak insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yükselerek uçmak büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında bağdaş kurup uçmak güçten ve takatten düşeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boşluğa uçmak huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir