AnaSayfa / Genel / Kahve falında nuhun gemisine binmek

Kahve falında nuhun gemisine binmek

Kahve falında nuhun gemisine binmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nuhun gemisine binmek gördüyseniz:

  • İçsel kaynaklarınızı özel bir ilişkinize göre yönlendirebilirsiniz.

Kahve falında gemiye binmek dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına inanılır.

Kahve falında denizde yüzmek ve gemiye binmek ölümcül hastalıklara işaret, hastalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz bir gemiye binmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine işaret eder.

Kahve falında yüzerek gemiye binmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında askeri gemiye binmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yanlış gemiye binmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında yolcu gemisine binmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında büyük yolcu gemisine binmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir