AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanatlı ejderha görmek

Kahve falında kanatlı ejderha görmek

Kahve falında kanatlı ejderha görmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kanatlı ejderha gördüyseniz:

  • Belli bir fikir ya da öneriyi ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında kanatlı ejderha görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, sevdiklerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ejderha yavrusu görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına delalet eder.

Kahve falında siyah ejderha görmek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında uçan ejderha görmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, işlerinin yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında yılan ejderha görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ejderha ateşi görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ejderha yumurtası görmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına yorulur.

Kahve falında suda ejderha görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir