AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki başlı ejderha görmek

Kahve falında iki başlı ejderha görmek

Kahve falında iki başlı ejderha görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına delalet eder.

Kahve falında iki başlı ejderha gördüyseniz:

  • Bırakın, diğerleri ciddi işlerle uğraşsınlar.

Kahve falında yedi başlı ejderha görmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, şöhretli biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki başlı ejderha görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine inanılır.

Kahve falında üç başlı ejderha görmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın ejderha görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına inanılır.

Kahve falında ejderhadan kaçmak borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine yorulur.

Kahve falında yavru ejderha görmek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil ejderha görmek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına alamet eder.

Kahve falında ejderha kafası görmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir