AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı mezarda görmek

Kahve falında babayı mezarda görmek

Kahve falında babayı mezarda görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, adeta sinirden küplere bineceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında babayı mezarda gördüyseniz:

  • Bazı konularda geç kalabilir veya erken davrandığınız için sorun yaşayabilirsiniz veya bazı şeylerin azı bazılarının fazlası sorun yaratabilir.

Kahve falında ölmüş babasının mezarında ağlamak kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının mezardan çıktığını görmek aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın mezarını görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, resmi bir göreve getirileceğine işaret eder.

Kahve falında anne ve babasının mezarını görmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne babanın mezarını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, ancak yılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında babanın mezarında ağlamak rahat bir hayat sağlayacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın mezarlığını görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babayı mezardan çıkarmak sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir