AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın kör olduğunu görmek

Kahve falında babanın kör olduğunu görmek

Kahve falında babanın kör olduğunu görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babanın kör olduğunu gördüyseniz:

  • En iyisi ona hiç umut vermeden, açıkça kendisiyle çıkmak istemediğiniz anlatın.

Kahve falında babasını kör görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine delalettir.

Kahve falında babanın kör olduğunu görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine tabir olunur.

Kahve falında babasının kör olduğunu görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, kucaklaşacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babayı kör görmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında babayı kör görmek yeni maddi kapıların size açılacağın, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin kör olduğunu görmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında kendi gözlerinin kör olduğunu görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bol kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında bir gözü kör görmek yaşanan yokluğun biteceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir