AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babayı kör görmek

Kahve falında ölmüş babayı kör görmek

Kahve falında ölmüş babayı kör görmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı kör gördüyseniz:

  • Karşılamakta zorlanabileceğiniz harcamalar yapabilirsiniz.

Kahve falında babayı kör görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını kör görmek çok güzel olaylar yaşanacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında babasının kör olduğunu görmek çok hayırlı işlere atılacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babanın kör olduğunu görmek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı kör görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kör bir adamla evlenmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında körle konuşmak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında tek gözü kör olmak bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir