AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinin kör olduğunu görmek

Kahve falında kendinin kör olduğunu görmek

Kahve falında kendinin kör olduğunu görmek önemli bir lider haline geleceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, sadece kendisini düşüneceğine, aksiliklerin yaşanacağına, maddi anlamda rahatlamaya, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında kendinin kör olduğunu gördüyseniz:

  • Hiçbirşey vermeden zamanınızı çalan kişilerden uzak durun.

Kahve falında yarı kör olmak hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına inanılır.

Kahve falında kör dilenci görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına inanılır.

Kahve falında anneni kör görmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kör yılan görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında kör koyun görmek borçlarının ödeneceğine, tüm özlemini gidereceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasını kör görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babayı kör görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakınının kör olduğunu görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir