AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçağın kanadının koptuğunu görmek

Kahve falında uçağın kanadının koptuğunu görmek

Kahve falında uçağın kanadının koptuğunu görmek fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçağın kanadının koptuğunu gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili onarım, yenileme, süsleme gibi şeyler için harcama yapmanız da gerekebilir.

Kahve falında kanatsız uçak görmek kazancını artıracağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine delalet eder.

Kahve falında uçağın düştüğünü ve kanadığını görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına yorulur.

Kahve falında uçağın kanadının koptuğunu görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine delalet eder.

Kahve falında uçak kanadında uçmak çalışmalarının artacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına inanılır.

Kahve falında uçak kanadı görmek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında uçağın kanadında uçmak ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçağın kanadına binmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında birinin burnunu kanatmak rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir