AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçağın düştüğünü ve kanadığını görmek

Kahve falında uçağın düştüğünü ve kanadığını görmek

Kahve falında uçağın düştüğünü ve kanadığını görmek güzel ve hayırlı günler geçireceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında uçağın düştüğünü ve kanadığını gördüyseniz:

  • Kontrolümüz dışındaki olaylar kaygı yaratabilir.

Kahve falında uçağın düştüğünü ve kanadığını görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında uçak kanadında uçmak Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına delalet eder.

Kahve falında uçağın kanadına binmek fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçak kanadı görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçağın kanadında uçmak hayatın yoluna gireceğine, hayırlı bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında kanatsız uçak görmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında uçağın kanadının koptuğunu görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında dişinin düştüğünü ve kanadığını görmek çok tahsilli bir kişi olacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir