AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçağın kanadına binmek

Kahve falında uçağın kanadına binmek

Kahve falında uçağın kanadına binmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, stresini atacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçağın kanadına binmek gördüyseniz:

  • Size bazı bedeller ödetebilecek hal almadan önce, duygusal konuları ya da duygu durum değişikliklerinizi doğru yönetmenizde fayda var.

Kahve falında uçağın kanadına binmek yolunun hep açık olacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına işaret eder.

Kahve falında uçağın kanadında uçmak malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçağın düştüğünü ve kanadığını görmek sevdikleri ile bir arada olacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına işarettir.

Kahve falında uçak kanadı görmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçağın kanadının koptuğunu görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında uçak kanadında uçmak eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanatsız uçak görmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında kanatlı ata binmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir