AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanatsız uçak görmek

Kahve falında kanatsız uçak görmek

Kahve falında kanatsız uçak görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanatsız uçak gördüyseniz:

  • Alacak verecek meselelerini ertelemek, borç alıp vermekten ya da bağlayıcı sözler vermekten, imzalar atmaktan kaçınmak daha doğru olabilir.

Kahve falında uçağın kanadında uçmak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına alamet eder.

Kahve falında uçak kanadında uçmak daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kanatsız uçak görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına alamet eder.

Kahve falında uçağın kanadının koptuğunu görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına yorulur.

Kahve falında uçağın düştüğünü ve kanadığını görmek sosyal konumunun değişeceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçağın kanadına binmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına rivayet eder.

Kahve falında uçak kanadı görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında kanatların olduğunu görmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir