AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğulmaktan son anda kurtulmak

Kahve falında boğulmaktan son anda kurtulmak

Kahve falında boğulmaktan son anda kurtulmak eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, yoksulluğa, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında boğulmaktan son anda kurtulmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizin yerine gelmesinin bir diğer anlamı da değişiklik yapmak unutmamalısınız.

Kahve falında boğulmaktan son anda kurtulmak bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, suçlamalardan aklanılacağına inanılır.

Kahve falında çatıdan düşmekten son anda kurtulmak karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksekten düşmekten son anda kurtulmak dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölümden son anda kurtulmak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına delalettir.

Kahve falında trafik kazasından son anda kurtulmak bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, çok büyük ses getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmekten son anda kurtulmak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında düşmekten son anda kurtulmak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınava son anda yetişmek iyileşme göstereceğine, onunla yaşamını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir