AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç tane güneş görmek

Kahve falında üç tane güneş görmek

Kahve falında üç tane güneş görmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine delalet eder.

Kahve falında üç tane güneş gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde veya seyahatler esnasında daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında gökyüzünde iki tane güneş görmek maddi durumunuzun düzeleceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güneşi iki tane görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında iki tane güneş görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üç tane güneş görmek üzücü haberler alacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında güneş gözlüğünü kaybetmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işarettir.

Kahve falında güneşin sıcaklığını hissetmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına işaret eder.

Kahve falında güneşi karanlık görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, belki ölümler görüleceğine delalettir.

Kahve falında güneşli deniz görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir