AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç tane fare görmek

Kahve falında üç tane fare görmek

Kahve falında üç tane fare görmek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, gitmediği yerlere gideceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında üç tane fare gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerine veya ilişkilerine karışmamanızda, eleştiri ya da dedikodulardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında üç tane fare görmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında iki tane beyaz fare görmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, onlarla ayrı düşeceğine işaret eder.

Kahve falında bir tane fare görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir tane beyaz fare görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında iki tane fare görmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalet eder.

Kahve falında iki tane siyah fare görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında iki tane dana görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında kuru mısır tanesi görmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir