AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru mısır tanesi görmek

Kahve falında kuru mısır tanesi görmek

Kahve falında kuru mısır tanesi görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, kendini her konuda geliştireceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru mısır tanesi gördüyseniz:

  • Bilişim, medya, halkla ilişkiler konularında olumlu gelişmeler sizi bekliyor.

Kahve falında kuru mısır tanesi görmek sevinç ve mutluluğa, içinin de rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru mısır taneleri görmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına alamet eder.

Kahve falında haşlanmış mısır tanesi görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına inanılır.

Kahve falında tane mısır görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taneli mısır görmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı mısır tanesi görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına işarettir.

Kahve falında haşlanmış mısır taneleri görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, ailesinin de büyük olacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş mısır tanesi görmek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir