AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tane beyaz fare görmek

Kahve falında bir tane beyaz fare görmek

Kahve falında bir tane beyaz fare görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, helal rızka kavuşacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir tane beyaz fare gördüyseniz:

  • Açıkçası, sonuçta ne olacağını, sizin olaylara vereceğinz tepkinin ayarı belirleyecek.

Kahve falında bir tane beyaz fare görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında iki tane beyaz fare görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki tane siyah fare görmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üç tane fare görmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına yorulur.

Kahve falında bir tane fare görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında iki tane fare görmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, dertlerinden arınacağına tabir olunur.

Kahve falında iki tane beyaz at görmek bol bol moral depolanacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane beyaz kedi görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir